ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1957 από τον Παντελή Κυρπόγλου, με ένα εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων. Χάρη στη γρήγορη ανάπτυξή της, η επιχείρηση το 1976 είχε δύο υφαντήρια, βαφείο νημάτων, διάστρες και λειτουργούσε ως ανώνυμη εταιρεία. Ένα σημαντικό τμήμα της παραγωγικής δραστηριότητας ήταν η παραγωγή υφασμάτων για επαγγελματικούς χώρους.

Το 2000, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ξεχωριστό τμήμα για να προμηθεύει απευθείας ξενοδοχεία, βιομηχανικά πλυντήρια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια και εταιρείες catering. Η επιτυχής πορεία του τμήματος έκανε την εταιρεία να επικεντρώσει τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον της στον τομέα αυτό. Πρόσφατα, μάλιστα, δημιούργησε παραγωγικό ιστό στην Αίγυπτο και εμπλούτισε τη συλλογή της με εισαγόμενα προϊόντα.

Η δυναμική πορεία της επιχείρησης, η τεχνογνωσία στον τομέα των προϊόντων, η συνεχής προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και η διαρκώς άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, την καθιστούν μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο εξοπλισμού στην Ελλάδα.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ


Η εταιρεία Π. ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΑΕ, με παράδοση 60 και πλέον ετών στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας, συνεχίζει τη δραστηριότητά της στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε είδη λινοθήκης.

Καθοριστικοί παράγοντες για την καταξίωση της εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα είναι:

  • H υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε όλα τα είδη και τις διαβαθμίσεις τους.
  • Η καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και ποιότητας.
  • Η παρακαταθήκη βασικών προϊόντων.
  • Η άμεση απόκριση σε customized παραγγελίες.
  • Το παρεχόμενο after sales service.

Όραμά μας είναι η συνεχής αναζήτηση πρώτων υλών και ποιοτήτων, αλλά και τεχνολογικών καινοτομιών, που θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πελατών. Σκοπός μας είναι η συνέχιση της μακρόχρονης επιτυχημένης αυτής πορείας, με την είσοδο και της τρίτης γενιάς που σύντομα θα ενσωματωθεί στο δυναμικό της εταιρείας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, αλλά και στο Showroom μας, στο οποίο θα δείτε δείγματα όλων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Κεντρικά Γραφεία: Πάροδος Θέμιδος 25, 182 33 Ρέντης, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας