ΥΠΗΡΕΣΙΑ RFTT


Όλα αυτά τα χρόνια, που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του ξενοδοχειακού ιματισμού , έχουμε διαπιστώσει ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε λινά δωματίου, μπάνιου και εστιατορίου.

Είναι φυσικό και απαραίτητο τα ξενοδοχεία να θέλουν να προστατεύσουν αυτή την επένδυση, ελέγχοντας τη διακίνηση των ειδών – ειδικά όταν χρησιμοποιούν εξωτερικά πλυντήρια. Στην προσπάθεια αυτή, δαπανώνται ατελείωτες εργατοώρες και από το προσωπικό που θα ήταν απαραίτητο τη δεδομένη στιγμή για άλλες δραστηριότητες του ξενοδοχείου, όπως housekeeping και καθαριότητα χώρων. Πολλές φορές, επίσης, διαπιστώνουμε ότι η διαδικασία ελέγχου πιθανώς να παρακάμπτεται – ειδικά κατά τις εποχές αιχμής.

Για τον λόγο αυτό, πρωτοπορώντας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, εισαγάγουμε στα λινά της εταιρείας μας το σύστημα RFTT (Radio Frequency Textile Tracking), ώστε να:

  • Υπάρχει άμεσος έλεγχος τους αριθμού των λινών που περισυλλέγονται από τα δωμάτια και οδεύουν προς το πλυντήριο, χωρίς φυσική καταμέτρηση τεμαχίων και ειδών.
  • Υπάρχει άμεσος έλεγχος και καταμέτρηση των λινών που επιστρέφουν από το πλυντήριο, μετά τον καθαρισμό τους.
  • Υπάρχει ταυτοποίηση προϊόντων και έλεγχος ότι επιστρέφουν τα λινά του ξενοδοχείου (και όχι άλλου εκ λάθους).
  • Υπάρχει γνώση και καταγραφή του αριθμού των πλύσεων και σαφής εικόνα σχετικά με τον κύκλο ζωής τους.
  • Δίνεται η δυνατότητα άμεσης απογραφής και καταγραφής πραγματικών αναγκών για νέα αγορά.

Το RFΤT σύστημα αποτελείται από τα εξής:

  • To Τag Performer είναι ένας ανθεκτικός στην πλύση πομποδέκτης, σχεδιασμένος για τη βέλτιστη δυνατή απόδοση στη μαζική σάρωση. Είναι δοκιμασμένος στις πιο σκληρές συνθήκες πλυσίματος και έχει πιστοποιηθεί για κύκλο ζωής τουλάχιστον 200 πλύσεων, σε πίεση 70bar και θερμοκρασία σιδερώματος 160ºC. Διατίθεται ραμμένος μέσα στην ετικέτα, η οποία είναι άκρως ανθεκτική σε όλα τα κοινά χημικά για ρούχα και λινά, καθώς και φιλική προς το σιδέρωμα.
  • Οι Reader P1128 και P1166 είναι ευέλικτοι χειροκίνητοι σαρωτές υψηλής απόδοσης. Προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων στο λογιστήρια, ενώ μέσω τεχνολογίας Bluetooth μπορούν να συνδεθούν με πληθώρα κινητών συσκευών.
  • Το PassPortal 456 είναι η λύση για τη σάρωση καροτσιών με σωρούς λινών. Έχει εξαιρετική απόδοση ανάγνωσης σε πραγματικό χρόνο, με μικρό ενεργειακό αποτύπωμα και έξυπνη τιμή. Τοποθετείται σαν είσοδος σε κλειστό χώρο και παρέχει πραγματική επίγνωση του καθημερινού φόρτου εργασίας και των παραδόσεων. Ο βασικός σχεδιασμός της αφορά χειρισμό καροτσιών με πλάτος έως 80 εκατοστά, ενώ η επιλογή προσαρμοσμένου μεγέθους διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Είναι εξοπλισμένο με σήμα ήχου και με ενσωματωμένες οθόνες αφής 10 ".
rftt2
Reader P1128 και P1166
rftt3
PassPortal 456
rftt1 (2)
Τag Performer
rftt4
Reader P1128 και P1166

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες
για το σύστημα Radio Frequency Textile Tracking

 
×espa